Kontaktinformasjon

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted AS
2478 Hanestad

Mobil daglig leder: 93 28 96 39
Leirtelefon: 96 91 48 87
Mobil pedagogisk ansvarlig: 47 75 35 47
E-post:  

 

Ansatte

Under sommerleiren er det mange ansatte på leiren, noen faste og noen studenter som jobber i skoleferien sin. De faste ansatte er beskrevet nedenfor.

Alle ansatte får en grundig gjennomgang av alle aktiviteter, rutiner og regler før sommerleiren starter. Mange ansatte jobber til daglig med barn og unge og har jobbet flere sesonger hos oss.

De av de ansatte som er studenter, er i ferd med å utdanne seg som lærere eller innen friluftsliv, med andre ord spreke folk som liker fart og spenning!

Før sesongen starter vil vi legge ut en liten presentasjon av alle ansatte hvor de får lov til å fortelle litt om seg selv.

 

Daglig leder: Lars Erik Bjøntegaard

Lars Erik er født i 1981 og oppvokst på Hanestad. Han er sønn av forrige driver, Ole Bjøntegaard, og tok over driften i 2009. Etter endt utdanning innen økonomi ved BI Oslo jobbet han fem år i ICA-konsernet i Oslo. Etter å ha bodd åtte år i Oslo tok han med familien og flyttet hjem til Hanestad.

Lars Erik er ansvarlig for den administrative delen av virksomheten, herunder bestilling, betaling og annet vedrørende sommerleiroppholdet.

 

Aktivitetsleder og pedagogisk ansvarlig: Ingun Øynes Bjøntegaard (gift med Lars Erik)

Ingun er født i 1982 og oppvokst på Bellingmo to mil nord for Hanestad. Hun er utdannet adjunkt fra Lærerhøgskolen i Hedmark, avd. Hamar. Hun har jobbet tre år ved Ammerud skole i Oslo og skal ved siden av driften på sommerleiren og leirskolen jobbe som lærer ved Berger skole i Rendalen.

Ingun er ansvarlig for det pedagogiske opplegget ved leirskolen.

 

Aktivitetsleder og ansvarlig for vannaktivitetene: Ole Bjøntegaard

Ole er født i 1950 og oppvokst på Hanestad. Han tok over driften av sommerleiren etter sin far, Jens Bjøntegaard, i 1983 og i 1996 utvidet han driften til også å omfatte leirskoledrift. I tillegg til å være ansvarlig for vannaktivitetene er han også en altmuligmann på leiren.