BjontegaardNettbanner1214 Bjontegaard LeirskoleCamp BjontegaardArrangement/Utleie

Bestilling

Bestilling skjer ved å sende inn skriftlig bestillings- og refusjonsskjema signert av skolen. For foreldrestyrte turer som ikke får benyttet refusjonen ber vi om at bestillingsskjema signeres av representant for foreldrene og sendes oss.

Skolen eller foreldreutvalget vil i etterkant av dette motta en skriftlig bekreftelse på bestillingen fra leirskolen samt faktura for depositum. Bestilling ansees ikke som endelig bekreftet før depositum er innbetalt.

Kortere opphold
Mange skoler ønsker opphold som er kortere enn en vanlig skoleuke, for eksempel tre overnattinger mellom mandag og torsdag. Dette er selvfølgelig mulig å bestille, ta kontakt med leirskolen for detaljer.

NB: leirskolens pedagogiske opplegg tar utgangspunkt i et opphold fra mandag til fredag. Kortere opphold vil medføre at deler av det pedagogiske opplegget må kuttes ut og dette vil avtales ved bestilling.

Antall elever ved bestilling
På bestillingsskjemaet må skolen påføre antall elever i klassen. Ved større endringer i dette antallet bes skolen om å informere leirskolen. Dette gjelder spesielt i uker hvor oppholdet vil finne sted sammen med annen skoleklasse fra en annen skole, og leirskolen trenger da å vite totalt antall elever i forhold til kapasitet etc.

Nødvendige opplysninger
En måned før leirskoleoppholdet bes lærerne sende inn et skriv med alle nødvendige praktiske opplysninger. Dette kan være seg opplysninger om allergier, religion, helse etc som gjør at leirskolen må ta hensyn under matlaging, turer etc. Skjema sendes i forkant av dette ut av leirskolen sammen med litt praktisk informasjon som kan deles ut til foreldre og elever.

Betingelser ved avbestilling:

  • Avbestilling kan fritt gjøres inntil 6 måneder før oppholdet skal finne sted. Depositum vil da ikke refunderes.
  • Avbestilles oppholdet senere enn 6 måneder før oppholdet skal finne sted vil det bli krevd inn ytterligere 10% av oppholdsutgiftene (antall elever oppgitt ved bestilling * 10% av prisen det aktuelle året det avbestilles)
  • Avbestilling skal alltid skje skriftlig.

Rammeavtale
Enkelte skoler ønsker en rammeavtale om fast leirskoleopphold slik at de enklere kan administrere bestillinger frem i tid. Rammeavtalen vil da reservere en eller flere uker for et valgfritt antall klasser frem i tid. Dersom behovet skulle falle fra kan skolene fritt avbestille innenfor de betingelser som gjelder ved avbestilling. Ta kontakt med leirskolen for samtale om rammeavtale.

SKJEMAER (kan scannes og sendes pr mail)
Bestillingsskjema leirskole
Refusjonsskjema leirskole

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted

Været på Hanestad

I dag
kl.10:00-12:00

Delvis skyet. Laber bris, 7m/s fra nord. mm nedbør i døgnet
I morgen
kl.12:00-18:00

Delvis skyet. Frisk bris, 10m/s fra nord. 0 mm nedbør i døgnet
Tirsdag
kl.12:00-18:00
-1°
Lettskyet. Svak vind, 3m/s fra nordøst. 0 mm nedbør i døgnet
Time for time / Langtidsvarsel

Rendalen Naturligvis

Rendalens rike byr på mange hemmeligheter

Rendalen Naturligvis vil dele disse hemmelighetene med deg. Som det ruvende Sølenmassivet, Rendalsreinen, fangstfolket som bodde her. Skogene, ulven og bjørnen. Øksekastet som ble Jutulhogget. Innlandsfiskeværet Fiskevollen. Vi gir deg tid og rom til å ta del i våre historier!

Som et medlem av nettverket Rendalen Naturligvis er vi stolte av å kunne vise deg noen av hemmelighetene til Rendalen.

Les mer om nettverket og medlemsbedriftene på nettsidene til Rendalen Naturligvis

Kontaktinformasjon

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted AS
2478 Hanestad

Mobil daglig leder: 93 28 96 39
Leirtelefon: 96 91 48 87
Mobil pedagogisk ansvarlig: 47 75 35 47
E-post:  

#campbjøntegaard på Instagram